Sommar

...vart tog sommaren vägen, det är mulet, det regnar och det blåser kallt, finns bara dåliga kläder heter det i folkmun, gillar inte det uttrycket när jag är en sol och baddyrkare.
Jättetrist!!!
Barnen har sommarlov å jag tror de tycker som mig, jag har 3 barnbarn hos mig denna vecka, trots skitväder har vi det toppen ändå, att bara få vara tillsammans är bättre än något annat.
Äldsta barnet är 15 år och bosatt i Karlstad han träffar vi inte ofta men när han väl kommer då blir det ordentligt, Max heter han.
 
Alla sover än, hundar, gubbe å barn sååå ljuvligt när man får den där lilla stunden för sig själv på morgonen, läsa tidningen på nätet, hundvärmen under täcket å planera en smaskig frukost till mig själv och de andra.
 
Idag tar vi bilen, troligen en biltur till Bollnäs, Elgiganten, behöver lite fix därifrån.
Max vill också se en del av Bergvik, huset vi byggde och bodde i nästan 25 år, det är 8 år sedan vi sålde och flyttade till skärgården. 
Jag tycker det känns på två vis att besöka gamla platser där man har många fina minnen från. Vi bodde nära mina föräldrar och vi hjälpte varandra på många olika sätt, allt var bäst då... Jag kan känna doften av allt det goda när jag befinner mig på just den platsen och tänker...undrar hur det skulle ha varit att bo kvar...det får jag aldrig veta...
Saknar den lilla byn mitt i Hälsingland.
 
Nu blir det frukost tror jag...
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg