Slow cocker

...nu är den i gång i Jonskär hemma hos mig...det var extra pris hos Elon å bäst i test, 699 kr en försenad julklapp kan jag väl tycka. Om 5,5 timmar blir det köttfärssås, nattfastan blir bruten😉.
Sebastian å Titus är visst ute på havs isen...
 
 
 

Sista

...natten å morgonen på Fjälltoppen...men vi har köpt en underbar lägenhet istället i Gävle å den gläds jag över, härligt med en stad vintertid å allt vad den har att erbjuda.
Det har varit underbara år här uppe men arbetsamt med två fritidsboende. Vi har funderat om å om igen vilket av ställena som skulle säljas, valet har varit mycket svårt men nu är jag super nöjd ändå.
Lagomt avstånd kommer det att bli mellan Skärgården å Gävle det är väl bara 7 mil.
Vintrarna vid havet kan vara väldigt slitsamma med snökanonerna som driver in å ibland blixthalka fast i år har de skött snöröjning å sandning exemplariskt.
 
Jag kommer säkerligen att köpa en Fjällstuga när jag blir pensionär å där ska jag tillbringa vintrarna med skid å skoteråkning.
Men nu lämnar vi över Fjälltoppen till en kille från Sandviken å jag hoppas han får det lika fantastiskt här uppe som vi haft det, all lycka till dig Jimmy.
 
Alla snusar å sover här fast inte jag då, under tiden har jag letat å läst på om slow cocker, undrar om inte jag skall införskaffa en sådan...
Någon av er som har erfarenhet av en sådan?
 
 

Juldag

...och julbocken har överlevt ända till juldagen å kanske längre...Tog en tur förbi vår blivande bostad å bocken bor nästan bredvid oss...visst är han väl elegant...
Varit i Älvkarleby å firat jul å vi har haft det så trevligt, ätit å druckit av allt som bjöds.
Apelsin sillen jag hade lagt in blev en hit.
Nu är vi hemma å njuter av 2:a juldagen, å allt är i sin ordning igen eller hur Frida å Elliot.
Maschaller är tända stämningen är på topp...
 
Visa fler inlägg