Äntligen

...är timmen slagen, det är helg...mörkret tar nästan all min energi men jag vet att det är bara nån ynka vecka kvar innan det vänder å om nån månad är det historia.
 
Till Mamma...hon älskar julmust...
Åkte till henne efter jobbet idag å jag vet som alltid...mina fotsteg innanför skjutdörrarna på hemmet då kommer trycket över bröstet innan jag ens nått hennes dörr.
Jag möts av 4 stycken utländsk personal av olika nationalitet, när vi passerat varandra smäller de en påse bakom min rygg jag lättade en 1 meter, gumman som satt i korridoren gallskrek.
Resten vad som hände kan ni räkna ut själva ni som känner mig.
 
Mamma lilla mamma vem är väl som Du, ingen i hela världen❤.
 
Trevlig Helg alla Blogg å Facebook vänner!
 
 
 
 

Fredag

...äntligen fredag sååå skönt.
Morgon tv med vovvarna å gör mig påmind om för exakt 1 år sedan var jag på Drömcentralen i Härjedalen å nu längtar jag dit också...
Varje morgon tittade vi på Selmas saga vilken fantastisk adventskalender.
Bilden är från förra året vid Fjälltoppen...
 
 

Tidiga

lördagsmorgon, alla sover bara jag som är vaken, en massa tassar längs ut med ryggen ååå sån ljuvlig morgon. Nån mer än jag som har morgontrötta hundar...
Vad gör vi idag förutom vår skärgårdspromenad...det bestämmer vi tillsammans tror jag.
 
Nu har halva november gått den absolut tråkigaste månaden på året i alla fall i mitt tycke, mörkt är det där ute å mörkare skall det bli.
Det är nu det är läge att planera lite semestrar inför nästa år, flygresor känns bara jobbiga numera med alla köer inför säkerhetskontroller på flygplatserna etc. Nästa år blir det bilen å det tror jag mina pälsklingar uppskattar mer. Men först 1 vecka på mitt älskade Gotland❤.
 
Är visst inte en snöflinga kvar därute, det är mörkt å havet låter nog som en värsta E4 i rusningstrafik fast E18 är värre. Men det är bara naturens krafter som hörs å det är magiskt här ute må ni tro.
 
Nä nu drar jag igång lördagen med en smaskig frukost...
 
Trevlig lördag alla Blogg å Facebook vänner, det är helg å vi är lediga!
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg