Torrevieja

...idag blev det en tur till grannbyn.
Dagarna känns korta vid den här årstiden vi kliver upp ca kl 8 å då en långpromenad med vovvarna. Innan 8 är det mörkt å väldigt fuktigt om det nu är bättre än hemma, tveksamt.
 
Torrevieja är vår grannby, häromdagen var det en som drogs med i en under vattenström hur utgången blev det vet jag inte.
Händer av och till vid en strand som heter La Mata, det är lågsäsong här nu å det finns inga badvakter å flagg som varnar trots att det är 28 grader i havet å 30 i luften.
 
Bilder från idag...
...
...
såna här kan vi måla hemma...
...
 

Alicante

En dag i Alicante var inte helt fel, väderleksprognosen rapporterade mulet väder å enstaka regndroppar å valet blev ganska enkelt i morse. Tog bussen dit var helt ok å bussen hem hahaaa, blev en taxi... Alicante påminner om London mycket lyx.
 
Blev lite Shopping, köpte mig en smaskig Guess väska å lite annat smått å gott.
Åt en paella på en av de underbara restaurangerna i den gamla stadsdelen ååå så gott det smaka efter några timmars gång. Fick till å med köpa mig ett gnagsårs plåster som det heter på norska. Halluxvalgus tå som trycker mot nästa tå, minns att min mormor lade skumgummi liknande sak mellan tår å nu förstår jag vad hon höll på med. Åldern tar ut sin rätt ska gudarna veta, nu gnager man å nöter på det man har kvar. Så skönt när jag äntligen fick dit det lilla plåstret.
 
Å så håller en sig framme trots semester, arbete på en svensk Vårdcentral som ska öppna i november här nere, det suger vi på ett tag.
 
Nu äntligen hemma å ett dopp i poolen väntar å den är bäst. Mycket undervattenströmmar den här årstiden, inga badvakter å flaggor som varnar. I går var det ett drukningstillbud här nere det är bra hur man vet å kan se när en sådan ström är i antågande.
 
God mat...
...
...
...
...
Havsstigen 11
Mitt nya arbete som jag tackat ja till...börjar på måndag🤣🤣🤣det behövs fler, kom hit vet ja😂
 

Sol, sol

...så underbart å varmt är det också.
Tur vi har hyrt bil så vi kommer till andra platser än bara Grand Alacant.
Dagarna känns korta då de egentligen börjar kl 10.30 innan dess är det fuktigt å svalt å då är det långpromenad med hundarna, klockan 12 idag hade vi 32 grader.
Ett par timmar på stranden räcker gott å väl å sen är det poolen hemma å då blir det några simtag, i havet doppar jag mig helst.
Hundarna har det bäst hemma med AC å ett smaskigt täcke.
 
Idag var det många som hade sina hundar med på stranden, finns en strand nr 2 som tillåter det, vissa tar inte reda på bajset efter sina pälsklingar. Men ack så varmt för dem, stackare, flämtande stressade hundar så sorgligt att se,förstår man inte bättre.
 
Ikväll har vi valt att grilla här hemma.
 
Elliot vilar i skuggan på framsidan...Frida vilar inne i bamsetäcket med AC.
Playa Flamenca...
Å jaaaaag...
 
Visa fler inlägg